Piirrustuskilpailun satoa, World of Lovecraft

5.06.2011 - 12:56 / JSalo.


Olin voittanut edellisen piirrustuskilpailun koululiikuntamuistoillani (ja pienellä osallistujamäärällä). Valitsin uudeksi aiheeksi “World of Lovecraft (ei välttämättä mmorpg)“. Ensiksi, koska minua huvitti vastakkainasettelu sota – rakkaus. Toiseksi, koska aiheen olisi voinut johtaa suoraan tietokonepelistä (ja kääntää sen juuri toisenlaiseksi) ja kolmanneksi, koska halusin nähdä Muinaisia.

Olin alunperin piirtänyt tätä kilpailua varten Muinaiset pelaamassa korttia, mutta en ollut itsekään piirustukseen tyytyväinen. Matkalla kilpailupaikalle satuin kuulemaan kaiuttimista Sebastianin laulamassa meressä asumisen iloista. Kappale jäi soimaan päähän ja perille päästyäni piirsin aiheesta pastissin.

Kuva oli mielestäni monessa mielessä onnistunut, ei vähiten siksi, että vieressäni istunut henkilö arveli minun pilaavan piirrustuksen säätämällä sitä liian pitkään.

Kilpailun muut osallistujat löytyvät täältä. Osallistujia oli paljon ja taso oli korkea. Kilpailu oli myös hirveän tasainen ja voittaja ratkaistiin kolmen kesken yhdellä äänellä.

 

(kuvan saa isommaksi napsauttamalla)

Kategoria: Piirustuskilpailu.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus