Puulastan ostoa

5.03.2013 - 13:47 / JSalo.


Sarjakuva! Minunko sarjakuvablogissani?!

Tottapuhuen koen sarjakuvien teon kovin työlääksi. En osaa toistaa samoja kasvoja (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) tarpeeksi hyvin ruudusta toiseen tehdäkseni muita kuin autograafisia puhuva pää-tyylilajia edustavia tai sitten tikku-ukkoja.  Ensiksimainittuja inhoan – jutut toimivat usein paremmin tekstinä – ja jälkimmäinen vaatii paljon nerokkaampaa huumoria kuin mihin minulla on kykyjä. Taustoidenkaan toistuva piirtäminen ei oikein kiinnosta.

Piirrän mieluusti yksittäisiä kuvia tai muuten vältän toistuvia elementtejä. Tämä juttu oli kuitenkin niin hyvä, että koin että se pitää jotenkin tallentaa, eikä puhdas teksti oikein olisi ollut sille oikea alusta.

Lisäsin samalla blogiin kategorian “Sarjakuva”. Käyn vanhat postaukset lävitse ja merkitsen ne jotka mielestäni sisältävät useampiruutuisen tarinan. Niitä ei varmaankaan ole montaa!



Kuvat saa isommaksi klikkaamalla.

Olin melko tyytyväinen tapaan jolla ensimmäisellä sivulla tein transition yleiskuvasta keskusteluun. Toinen sivu nojasi liikaa kasvoihin (joka siis on heikkouteni). Käytin myös liikaa mustaa. Mutta ihan hyvä lopputulos.

 

Kategoria: Elämä, Sarjakuva.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus